En osaa piirtää, suokaa siis anteeksi kuvien huono..no. Huonous. :D Itse suunniteltuja neuleita siis esittelyvuorossa nyt kaksi kappaletta.

Nyt on puikoilla Trinity. Trinityä teen pinkistä Kitten Mohairista, valmiina on vartalo-osa ja kolme neljännestä toisesta hihasta. Ohjeen pohjana on taikaraglaniksi ristimäni ohje, pienin käytännössä vastaan tulleiden pulmien takia tehtyjen muutoksien kanssa. Hihoihin väkrään ruutupitsiä. Kiinnitykseksi haikailen sellaista goottihenkistä vyönsolkisysteemiä, pitää vain kehittää jokin hieno systeemi jolla kiinnittää neuleeseen nahkaa. :D

695567.jpg
Selkään tulee siis vielä mustalla kirjailtu laatikko jossa on kolme äksää. Trinity, kolminaisuus, ninq, eikö olekin hienosti ja taiteellisesti nimetty tämä!

Suunnitteluasteella on vielä Dorian, Wilden romaanin päähenkilön mukaan nimetty neule. En koskaan löydä mistään goottivaatteita joihin olisi varaa JA mahtuisin sisään joten pitää tehdä itse. :D Dorian tulisi varmaankin mustasta kamenasta ja hihansuihin sekä kauluksen alle ihkua röyhelöä.

695566.jpg

Ihqiix! Täältä tähän, pitää neuloa tuota hemmetin ruutupitsiä. D: 23 minuuttia laskin että menee mallikertaan tuossa hihassa ja niitä pitäisi tehdä vielä seitsemän että on hiha koossa. x.x Uaah.