Eli voihan meemien meemiys. D: Kai se si pitää kertoa ko kerran käskettiin. En tosin haasta ketään ko en usko semmoiseen.

Seitsemän faktaa minusta:

1. Käytän yksinomaan eriparisia sukkia. Paitsi silloin kun menen johonkin missä pitää edustaa paljon tai missä siskoni on paikalla. :D Se ei suhtaudu ymmärtäväisesti sukkavammaani.

2. Nyt tulee tuhma! Huhuhu! Mutta siis, tykkään homopornosta. :D En tiedä miksi, mutta se nyt vaan on parasta.

3. Tykkään myös miekoista ja veitsistä ja pyssyistä ja jousista ja ylipäänsä kaikista aseista. Ne on niin kauniita. <3 Pumpum!

4. Tappamisesta ja vahingoittamisesta en tykkää. Paitti leikkisemmoisesta, mistä ninq tietää että se on leikkiä.

5. Menen ihan tolaltani jos minusta ei tykätä ja huomaan sen. Minä nyt kuitenkin tykkään melkeen kaikista ja sitten sitä olettaa muiden käytöstä omansa pohjalta ja. Niin. Järkytyn kun kaikki ei ookaan kuin minä, vaikka samalla tiedän ettei niin ole ja arvostan erilaisuutta hirveesti. Olen monimutkainen! Niin ja se tolaltaan meneminen johtuu siitä että koen että minun pitäisi nyt suoriutua sitten jotenkin paremmin.

6. Minulle tulee helposti huono omatunto jos osaan jotain jota joku muu haluaisi osata mutta ei osaa. Ihan kuin se minun osaamiseni olisi jotenkin siltä toiselta pois. Hämäryys.

7. Olen ihan hirveä lärppä. Kerron kaikille kaiken ja kaikesta, elämäkertani nimeksi tulee "Kaikki mitä et halunnut tietää Laikasta eikä tarvinnut edes kysyä". Siksi oli tuskaista keksiä näitä seitsemääkään. :D

Nyt palaan neulomaan. Väkrään Puolukkapäiviä ystävälle jolla on sille käyttöä. Jouduin opettelemaan tuon kahdeksikkoluontihommelin ja se on kyllä aika eri vekkuli systeemi. Mutta ensi kerralla käytän kyllä muuta lankapuikkoyhdistelmää kuin Tennesseetä ja kakkosen tikkuja. :D Kuva tulee jahka tuo on valmis.