Kyllä se jotain saa valmiiksikin asti! Ni!

Slipari on omaa suunnittelua, mallin nimi on Kaita. Lankana Novitan ruskea Tennessee, pitää punnita myöhemmin paljonko meni. Ei montaa kerää kuitenkaan, sanoisinko että kolme-ish.

679062.jpg

Tässä Kaita on sivulta-ish. Vaimon tuimat ilmeet johtuvat silmiin paistavasta auringosta. :D

679063.jpg

Ja Kaita edestä.

679065.jpg

Kaitan tasku. Palmikon malli on Viikinkineuleista, Yhteenpunoutuneet renkaat.

Sitten olen saanut valmiiksi söpön pienen laukun. Sekin on omaa suunnittelua, lankana yksi kerä (50 g) Gjestal Spinnerin Classic Superwashia (löytö Sylvi Salosen alesta, eurolla kerä o.O). Hänen nimensä on Kristina.

679066.jpg

Kristina pitää vielä pingottaa ja vuorittaa ja kahvat ommella paikalleen. Söpöt akryyliset sydänkahvat löytyivät kirpparilta kiinni rumassa ostoskassissa kahdella eurolla, vuorikangas maksoi 1,75 euroa ja fuksianpinkki satiininauha (jonka unohdin kuvasta ><) 0,93 euroa kun otin varoiksi koko metrin. Kaikkiaan siis alle viidellä eurolla vitsin kiva kassi, joka on saanut nimensä Krisse Salmisen mukaan (mutta koska kansainvälistän niin vain yksi ii, Kristina) - tai oikeammin Krissen viimevuotisen Linnan Juhlien puvun mukaan, väritys on koko lailla samaa.

Täältä tähän! Nyt palaan puikoilla olevan (oma design sekin) neuletakki-Trinityn pariin. Odotettavissa tulevaisuudessa: pinkkiä kitten-mohairia, tissitakkiutta, pitsihihoja ja gothpunkslut-meininkiä!