No niin. Pitkästä aikaa jotain sanottavaa taas, on mennyt aika tuhertaessa Space Invaders-neuletakkia ja Rufflettea valmiiksi. Jälkimmäinen valmistuikin, tosin siitä tuli melkein nilkkapituinen kalaverkkokaapu eikä alkuperäisen mukainen pieni pitsitakki (tein erehdyksessä liian suurilla puikoilla..), mutta vastaanottaja oli hyvin tyytyväinen. Mikä on aika vitsin siistiä sillä stressasin ihan kohtuuttoman paljon siitä että jos se ei kelpaakaan. Kuvia ei ole siitä, vielä, pyysin kyllä lähettämään ensi tilassa (vastaanottaja on kokokaupalla pienempi ko minä tai vaimo niin ei voinut kotona kuvata oikeen järkevästi).

Nyt on uusi projekti menossa. Sain inspiraation ostaa langat viime kevään (?) IK:sta löytyneisiin Eunnyn Entrelac socksiin. Ensin ajattelin tehdä ne salaa vaimolle syntymäpäivälahjaksi, mutta en malttanut pitää päätäni kiinni (ja kuitenkin tarviin henkistä tukea jne näiden kanssa) niin teen sitten vähemmän salaa syntymäpäivälahjaksi. En ole koskaan ennen tehnyt minkäänlaisia sukkia, joten tokihan näistä on hyvä aloittaa!

787747.jpg

Kuva on valitettavan huono, parvekkeen pöydällä oli siitepölyä enkä raaskinut altistaa lankoja sille pitkään. :D Olsi tietty voinut edes vaihtaa noiden kerien paikkaa..no. Parempi kuva sitten kun on lisää kuvattavaa. Nuo oudot jutut keskellä sukanalkua ovat kaksi muuta puikkoa. Ysk.

Lanka on Sisua, puikot Ameriikasta kokoa 2,25. Nättiä tulee. <3